BMC WARSZAWA
Wszystko zaczęło się 40 lat temu, kiedy jako właściciel małej fabryki konserw Georges Grandjean zaakceptował pomysł "włożenia kilku ślimaków do puszki" by uszczęśliwić swojego przyjaciela. Ponieważ znany był ze swoich wymagań co do jakości, przygotował je ściśle według burgundzkiej tradycji.
Rezultat eksperymentu był tak zaskakująco znakomity, że informacje o innowacyjnej umiejętności rozprzestrzeniła się błyskawicznie wśród właścicieli restauracji.
Dziś Georges Grandjean reprezentuje jedno z największych nazwisk w gastronomii. Ślimaki burgundzkie są wybitnym daniem, a Grandjean dokłada wszelkich starań aby przygotowywać produkt naprawdę wyjątkowy. Każdy etap przeprowadzany jest z dużym poszanowaniem dla tradycji, a także jest przedmiotem najściślejszej kontroli jakości.
Grandjean posiada unikalne umiejętności uzupełniane przez zespół ludzi zaangażowanych w osiągnięcie maksymalnej jakości. Poprzez wykorzystanie najnowocześniejszych urządzeń i wyposażenia Grandjean poczynił inwestycję w przyszłość, gdzie jakość podporządkowana będzie przyjemności podniebienia.
BMC Warszawa posiada w swojej ofercie ślimaki burgundzkie.
Zapraszamy do współpracy
|
|
|
|
Address data
|
Street: | Słoneczna 29 |
City: | Piaseczno |
Postal code: | 05-500 |
Region: | Silesia |
Country: | Poland |
Phone: | +48 22 3578454 |
Fax: | +48 22 3578455 |
|
|
Contact person |
Name and Surname: | Janusz Mizera |
Phone: | +48 22 3578454 |
Mobile: | +663 020960 |
|
|
|
|
|